L’equip de monitors de Can Solà

 

Funcionament:

L'equip de monitors s'encarrega d'acollir al grup tan bon punt arriba a Can Solà.

Mentre els monitors s'encarreguen d'ubicar a la mainada a les habitacions i d'explicar-los el funcionament de les colònies i la distribució dels espais, la nostra coordinadora, es posa a disposició de l'equip docent, repassant amb els mestres tots els detalls pertinents a la seva arribada (altes i baixes d'última hora, repàs de la llista d'al·lèrgies i intoleràncies, condicions climatològiques, etc).  El coordinador serà l'enllaç entre els mestres i la casa al llarg de tota la seva estada, disposat a solucionar tot el que pugui sorgir durant les colònies, gestionant tots els dubtes, consultes, peticions o queixes.

Els monitors:

A Can Solà hi treballa un equip multidisciplinari de gent jove, que sent passió per l'educació en el lleure i que gaudeix fent colònies escolars, per tal que els nostres visitants s’enduguin el millor record possible de la seva estada.

Creiem que és molt interessant i important promoure un espai d'aprenentatge i oci en l'àmbit de l'educació no formal, en el qual també es poden transmetre valors humans, tant en el desenvolupament d'estades temàtiques, esportives o d'aventura com en els moments de convivència, en un medi natural formidable i que volem compartir amb tothom.

Per aquest motiu, us oferim un ampli ventall de possibilitats a l'hora de programar les vostres colònies, amb diversos eixos d'animació per triar i desenvolupar segons l'edat i interessos de les persones participants. Hi trobareu un munt d'activitats emocionants conduïdes pel nostre propi equip de monitors.