Com arribar a Can Solà

Google Maps:

mapa+com+arribar

 

Si veniu des de Barcelona per l'AP-7, direcció a Girona, cal agafar la sortida 8 cap a l'Aeroport- Cassà de la Selva.

Dirigiu-vos cap al mateix aeroport i, a mig camí, gireu cap a l'esquerra direcció Vilobí d'Onyar a la rotonda. Un cop a Vilobí d'Onyar, continueu recte fins al trencant de la carretera GI-533 (Girona-Santa Coloma de Farners), on hi ha l'estació de servei BP, gireu a la dreta cap a Sant Dalmai, entreu a la rotonda, sortiu cap a Can Bells, i passeu per davant de la deixalleria.

Al següent creuament, agafeu el camí de la dreta i seguiu les indicació de fusta que porten fins el camí de terra que porta a Can Solà.

Si veniu per la variant de Vic-Girona (la C25), heu de prendre la sortida senyalitzada com a Km 228 en direcció Anglès – Olot – Santa Coloma de Farners – Lloret. Desprès, agafeu el desviament a l'esquerra en direcció Vilobí – Santa Coloma de Farners.

Al arribar a la carretera GI-533 gireu al trencant de Vilobí d'Onyar, a la rotonda un cop passada l'estació de servei de la BP, sortiu direcció Can Bells i passeu per davant de la deixalleria, on tot seguit trobareu les senyals de fusta fins al camí de terra que porta a la finca.