Enllaços


EL VOLCÀ DE LA CROSA

En aquesta web hi trobaràs tot tipus d'informació sobre el Volcà de La Crosa, l'orígen del seu nom, com es va formar, les seves fonts i les seves històries, el tipus de vegetació, etc. Tot gràcies a les aportacions de Lluis Ball-llosera.

Cliqueu a la imatge per saber-ne més sobre camins i passejades perfectes per fer a peu o en bicicleta, etc.

 


AJUNTAMENT DE VILOBÍ D'ONYAR

         Ajuntament de Vilobí d'Onyar

Can Solà està situada al munici de Vilobí d'Onyar. Clica en la imatge si necessites fer-hi una consulta.

 


COACHING AMB CAVALLS

  Equinoteràpia Arrandeterra

 

 

 

 

 

 

Arrandeterra es dedica a les Intervencions Asistides amb animals, en especial dedicació a les Intervencions asistides amb cavalls (entreteniment o psicoterapia asistida amb cavalls i equinoterapia). Neix amb la finalitat d'aportar benestar a les persones i oferir un espai adequat per la reflexió, creixement i aprenentatge personal.

La seva filosofia parteix de l'evidència de que el contacte amb la naturalesa ens relaxa, ens fa resorgir els sentiments més nobles.

Tot plegat molt interessant. Fes un cop d'ull a la seva web clican't sobre la imatge.

 


GRANJA EL PROVENÇAL

El Provençal

 

 

 

 

 

 

 

 

A Can Solà procurem oferir productes de proximitat en els nostres menús. La granja El Provençal tè una bona varietat de productes que segur no et deixarà indiferent. Visita la seva web i podràs veure com ho fan.

 


FUNDACIÓ MONA

Fundació Mona

 

 

 

 

MONA és un Centre de Rehabilitació on es recuperen del maltractament ximpanzés i macacos que han estat artistes de circ, de televisió, models de publicitat o fins i tot mascotes. Un maltractament invisible fins fa poc en la nostra societat. 

Aquest centre proporciona una excel·lent llar a aquests primats rescatats, on es recuperen vivint en família amb els seus congèneres, en un entorn natural. MONA els ofereix aquesta segona oportunitat que tant es mereixen de tenir una vida més digna i lliure de patiment.

A Can Solà, procurem concienciar als infants que ens visiten d'aquesta realitat i els convidem a fer-hi una visita dintre de les programació escolar. Entreu al seu web i veureu que fan molt bona feina.

 


VILOBÍCEL

Vilobicel

 

 

 

 

 

Aquesta web està dedicada a la fauna i la flora del municipi de Vilobí d'Onyar. La web conté imatges amb la intenció de mostrar de més aprop aquells aspectes més desconeguts del municipi. Si vols saber-ne més, nomès cal que facis clic a la imatge.
 

 


DOBLESTUDIO. PROFESSIONALS EN FOTOGRAFIA I MUNTATGES AUDIOVISUALS

 

 

 

 

A DobleStudio realitzen reportatges de noces i altres esdveniments socials amb una estil de fotografia natural i espontània. També estan especialitzats en retrats en estudi o en exterior per totes les edats i personalitzats. Clica en la imatge i veuras com treballen.