Circ de Can Solà

A Can Solà creiem que el circ és una eina educativa excel·lent pel desenvolupament d’un grup-classe.

La nostra intenció és donar les eines bàsiques i els mitjans per enfortir, tant les habilitats individuals (com ara la consciencia del propi cos, la superació o l’esforç), com les conjuntes (la comunicació o el treball en equip).

Disposem de material relacionat amb el circ per dinamitzar tallers d'iniciació als malabars i als equilibris (amb aros, pilotes, bitlles, taules d'equilibris, rola bola, diabolos, slack line, pal xinès, pals del diable…), tastet a l'acrobàcia en grup,  jocs amb paracaigudes i pels mes grans fins hi tot trapezi.

Durant le estada la mainada també podran crear les seu propi material de circ, com ara carioques o pilotes.

 

L’eix d’animació

Un cop l’escola arriba a Can Solà, monitors i monitores interpreten el paper dels diferents personatges que es poden trobar en un CIRC (el forçut, l’acròbata, el malabarista, l’equilibrista, el pallasso, etc).

Aquests artistes estan ben contents perquè han trobat a Can solà un lloc on poder aprendre plegats i crear nous espectacle, amb nous números i, potser, fer-se molt famosos!

Resulta que, durant l’estada, rebran una carta molt important, informant de l’arribada d’un “caça-talents”.

Es tracta d’un representat del “International Cirkus de La Pampa”, i ofereix només als circs amb les millors actuacions viatjar arreu del món i actuar allà on mai ho creuríeu. França, Italià…… Us ho imagineu?!

Dit això, els infants són convidats a formar part del circ de Can Solà, però caldrà entrenar de valent per oferir a aquest personatge desconegut el millor espectacle que hagi vist mai.

Segur que deixarem al caça-talents ben impressionat!