cat | esp
                 
 
COLÒNIES ESCOLARS
Portem a terme noves activitats com ara:

· Natura desde la fantasia: amb la mitologia de Tolkien, ens endinsem en el món dels Elfs i Ents.
· El circ i l'expressió artística: pràctica de les habilitats circenses i jocs d'animació.

Pels de cicle mitjà:

· Interculturalitat: treballem el coneixement d'altres cultures a través del món d'Ulísses.
· Rapa-Nui: aprenem qué significa el desenvolupament sostenible i el bon ús del recursos naturals amb l'escenari de l'Illa de Pasqua.
· Joan de Serrallonga bandoler: coneixem aquest personatge i protagonitzem la seva història.
· Esports en el medi natural: jocs i proves individuals i en grup a través de la superació personal i la imaginació que ens provoquen els elements naturals.
· Esports d'equip i d'aventura: petit repàs per la història dels esports, reglaments i pràctica dels esports d'equip. Jocs esportius, esports d'aventura a la natura de Can Solà, tallers i animacions.

Hi ha varies opcions de visites per incloure en els programes, com ara: l’Aeroport, el Museu del Cinema i el d'Història de Girona, la fàbrica de galetes Tries, granges d’animals, ...

També organitzem activitats d’un dia amb animacions i jocs d’acord amb el motiu de la sortida: Castanyada, Carnestoltes, Nadal...
 
 
 
 
AMICS i FAMÍLIA
COMIATS DE SOLTERS, SORTIDES AMB AMICS, FAMÍLIES, CLUBS:

· Lloguer de bicicletes, per a totes les edats.
· Tir amb arc, per a totes les edats.
· Jocs i animacions, pels nens: preparat pels monitors de la casa. Circ, Medieval, Història, Astronomia.
· Activitats en el medi natural, de 6 a 14 anys: tirolina, rocòdrom, pont penjant, proves, orientació.
· Paint ball, a partir de 16 anys: entre els boscos de la finca amb monitors i equipament adequat.
· Circuit de Quads, de 6 a 14 anys: organitzat a la finca amb monitors.
· Inflables amb boles, de 3 a 12 anys.
 
 
 
 

(!) Aquestes activitats
s'han de reservar amb 3
setmanes d'antel·lació

 
 
EXCURSIONS
A peu o en Bicicleta

1. El volcà de la Crosa, (6,5 km, 2 hs a peu. de baixa dificultat) - el volcà, amb un diàmetre mitjà de 1.250 m., és el més gran de la península ibèrica. Amb aquesta ruta podeu gaudir d’unes magnífiques vistes panoràmiques de la plana de la Selva i el Gironès.

2. La capçalera de l’Onyar, (6 km., 1h.45m. a peu, de baixa dificultat) – us proposem passejar pels relleus de la capçalera del riu Onyar, contemplar-ne la frondosa vegetació i les seves aigües ràpides i transparents, per alhora tenir una visió general del volcà de la Crosa.

3. Al poble de Vilobí d’Onyar, (4 km., 30 m. a peu, de baixa dificultat) – el nucli del poble ha crescut al voltant de l’església amb campanar barroc i del castell originari del s.XIII, situat al seu costat.

4. A Brunyola (7 km, 2h. a peu) – el terme, molt extens, ofereix un bonic passeig entre abundants pinedes, castanyedes i alzinars. El municipi té dos edificis a destacar que són l’església de Sant Fruitós de Brunyola i el Castell medieval.

5. A l’Ermita de Sant Romà (6 km., a peu, de baixa dificultat) – és un agradable passeig entre cases de pagès i camps de conreus que ens porta al paratge de Sant Romà format per l’Ermita i una casa de pagès, on cada any a l’agost té lloc un aplec.
 
 
 
 
En bicicleta o en Cotxe
 
1. A Santa Coloma de Farners (10 km.)

· Castell de Montsoriu - es pot arribar al Parc de Sant Salvador en cotxe i desprès pujar al castell a peu, són 4 km de forta pujada fins al pla de Farners i l’Ermita però val la pena l’esforç, després, 50 mts. sobre el pla arribareu al castell del segle X-XI aixecat sobre el mateix rocam, restaurat entre els anys 2000 i 2001.

· El Parc de Sant Salvador i la seva font és un espai públic creat al voltant de la font de Sant Salvador feta en una espectacular roca. El passeig de Sant Salvador uneix la font del mateix nom amb la font picant. Al seu voltant hi ha la confluència de les rieres de Sant Hilari i de Castanyet, que formen la riera Major, amb la reclosa, el parc infantil, el monument a la sardana, i molts arbres, que fan del lloc un indret de visita obligada.

· Balneari Termes Orion - l’any 1867 es construïen a Les Basses d’en Molins les primeres banyeres i cambres del que seria més tard el balneari. Les seves aigües son bicarbonatades, sòdiques, fluorades i radioactives i brollen a 38,5º.

· Centre lúdic i termal MAGMA (10 km.)

2. Riudellots de la Selva:

· la Fundació Mona (7 km.), organisme que es dedica al rescat de chimpancès i altres primats que pateixen en captivitat, i són acollits al santuari. Organitzen visites d’escolars i esplais. Es fan apadrinaments de primats.

3. Caldes de Malavella (12 km.): situat al sud de Vilobí d’Onyar, aquest poble és conegut per les seves termes romanes que amb el temps s’han convertit en grans balnearis i han tingut un gran impacte econòmic en la zona.

4. Tossa de Mar (25 km.): vila turística on podrem trobar amb belles platges, feréstecs penya-segats, restes d’una vila romana i una vila antiga situada al mont Guardí, envoltada de muralles medievals del segle XIV.

5. Girona (12 km.) – situada entre el mar i la muntanya, té un dels centres històrics més macos de Catalunya. El barri vell compta amb espais com el call o barri jueu, la catedral grandiosa, els banys àrabs i les pintoresques cases de l’Onyar, tot emmarcat per les escalinates barroques. És una ciutat ideal per passejar-s'hi, amb l’encant de les grans ciutats, però sense multituds.
 
 
 
                 
  © 2006 Can Solà Legal | e.mail