1r i 2n d’ESO Els orígens del cinema

En aquest treball ens hem proposat profunditzar el els orígens del cinema i explorar la historia a grans trets per descobrir com va sorgir i com va ser la seva evolució al mateix temps que ho feien diferents descobriments tecnològics i la industria en la que s’ha convertit.

En acabar el crèdit, l'alumnat apren els diferents conceptes a través de l’estudi i observació dels diferents apartats que conformen aquest treball: històric, social, matemàtic, lingüístic, tecnològic i artístic.

Quan a les activitats, l'alumnat visitarà el Museu del cinema, podrà realitzar tallers (com ara crear una escena cinematogràfica) i voltar per Girona seguint una ruta fotogràfica, aprofitant que la ciutat que ha estat l'escenari de rodatge d'una llarga llista de pel·lícules i sèries.

Un cop a la casa de colònies, al dossier trobarem les eines necessàries per posar tot alló après en pràctica, realitzaar un tastet d'esgrima teatral i alhora gaudir de l'entorn natural

Sol·liciteu una proposta de programació sense compromís sobre el contigut dels dossiers tant de 1r d'ESO com de 2on d' ESO.


OBJECTIUS GENERALS:
 
– Conèixer els orígens del món cinematogràfic.

– Saber quines persones i com van influir en els inicis i el desenvolupament posterior del cinema. 

– Conèixer a grans trets l’evolució fins als nostres dies.

– Completar en el dossier les activitats proposades a partir d’un treball pràctic o d’investigació. – Aconseguir que els nois i noies col·laborin i s’organitzin per un objectiu en comú.

– Fomentar la màxima participació mitjançant la motivació.

– Despertar la creativitat amb la realització d’un Stop Motion. 

– Gaudir de l'estada.