1er, 2n i 3r ESO Introducció a les energies renovables. Vilobí d’Onyar

Com ja haureu pogut observar, ja fa molts anys que existeix tot un moviment per conscienciar a la ciutadania  de la importància de conservar el medi ambient. 

Creiem que és molt importància que l'alumnat conegui quines alternatives hi ha i com es produeixen.  Pretenem que aquest dossier esdevingui un pessigolleig a la vostre curiositat, més enllà d’animar-vos a continuar reciclant les deixalles a casa o agafar el transport públic, etc.

Parlarem de diferents conceptes en base a dades actuals per a que els conegueu amb més profunditat, ja que  formaran part del nostre futur.

Pel que fa a les activitats, farem una excursió en bicicleta, dinarem a la zona pícnic del Riu Onyar i arribarem fins a la Granja mas Bes, on una persona-guia ens mostrarà les instal·lacions i com utilitza energies renovables per minimitzar l'impacte en el medi ambient.

A Can solà, també veurem de quina manera podem aprofitar el residus i en que es converteixen o es poden reutilitzar..

 

Quan als objectius del TREBALL DE SÍNTESI, el mateix títol ja ens vol fer pensar i reflexionar sobre diferents conceptes a afrontar al llarg de l' estada.

OBJECTIUS GENERALS: